Gå til forsiden
Nyt herobanner

Om Indspark

Indspark er DBU’s nyhedssite for historier om samfundsansvar og fodbold.

Get2 Børn smiler
AF: DBU KOMMUNIKATION


Indspark er nyhedshistorier om integration, sundhed, skole, socialt ansvar og foreningsliv. Det er debatindlæg om aktuelle samfundsemner, tal og fakta, analyser og viden om alt det, der er relevant, når det kommer til, hvordan idræt kan bidrage positivt til samfundet.


For fodbold kan gøre en forskel for den enkelte på banen - og for de mange i samfundet. Med DBU’s vision 'En Del af Noget Større’ ønsker vi at bidrage med en del af løsningen på nogle af de samfundsproblemer, vi ser i dag. Når det handler om sundhed eller integration, kan fodbolden flytte danskerne. Det vil siden her i høj grad afspejle.


DBU’s vision ’En Del af Noget Større’ blev lanceret i 2014 og skal underbygge fortællingen om, at udbyttet af fodbolden er større og mere end blot selve spillet. Gennem projekter med samarbejdspartnere som Red Barnet, Amnesty International, Syddansk Universitet, OMBOLD (Hjemløselandsholdet) m.fl. kommer det hver dag til udtryk i hele Danmark.


Hver måned sender vi desuden et nyhedsbrev med de mest relevante historier fra Indspark. Du kan tilmelde dig som modtager her. 


Kontakt:
Redaktør: Michelle Thygesen
Email: indspark@dbu.dk

Udgiver:
Dansk Boldspil-Union
Fodboldens Hus
DBU Allé 1
2605 Brøndby
Telefon 43262222
Email: indspark@dbu.dk
www.dbu.dk

Redaktion:
Jakob Høyer (ansvarshavende)
Michelle Thygesen (redaktør)
Anne Tjell

Fotos:
Anders Kjærbye og Per Kjærbye/Fodboldbilleder.dk

Seneste nyt fra "Om indspark"